Tinn kommune Helse- og familietjenester

Fastlege Tinn Austbygd

Ledig fastlegehjemmel

 

Ønsker du en gunstig driftsavtale? Bruke tiden din på pasientoppfølging og unngå å bruke mye tid på personaloppfølging og praksisdrift? Liten vaktbelastning?

Tinn kommune har ledig fastlegehjemmel for tiden ca 1100 på listen (listetak 1200). Selvstendig næringsdrivende med individuell avtale. Kommunal bistilling som sykehjemslege og veiledningsansvar LIS1. Kontoret er driftet av kommunen hvor fastlege betaler basistilskuddet i leie (ASA 4310, 8.2). HELFO refusjon og egenandel tilfaller legen.

Kontoret benytter Infodoc journalsystem. Det er egen legevakt i kommunen hele døgnet, beredskapsvakt vaktklasse 1. Kommunen har 3 fast ansatte legevaktsleger som dekker de fleste legevaktene. Vaktbelastningen for ledig fastlegehjemmel er derfor for tiden liten.
Legekontoret ligger i Tinn Austbygd. Foruten denne fastlegehjemmelen jobber en LIS1 ved kontoret. Kontoret er lokalisert i et helsehus med sykehjem, hjemmetjeneste, ergoterapeut og fysioterapeut. Kollegial fraværsdekning og faglig samarbeid med flerlegepraksis på Rjukan.


Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som lege, vennligst opplys HPR-nummer i søknad
  • Spesialist i allmennmedisin, påbegynt videreutdanning i allmennmedisin eller tidligere erfaring fra allmennmedisin etter godkjent LIS1/turnustjeneste


Personlige egenskaper:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Gode norskspråklige ferdigheter
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Førerkort kl. B er ønskelig

 

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen forøvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste med navn, alder, stilling/yrkestittel og bosted. Det kan gjøres unntak om offentliggjøring av en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om søker kan offentliggjøres selv om søker har bedt om unntak. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

For stillinger der det kreves politiattest jf. gjeldende lovverk må politiattest foreligge senest ved tiltredelse.

Søknad på tinn.kommune.no/ledigstilling

Stillingskategori Fastlege/hjemmel/avtale

Arbeidsgiver: Tinn kommune

Kontaktperson: Merethe Skui

Hjemmeside: www.tinn.kommune.no

Arbeidssted: Tinn Austbygd Valdresmogen 7 3650 TINN AUSTBYGD

Del på:

Referansenr:

4

Fylke:

  • Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

26.01.2020

Tiltredelse:

01.03.2020

Arbeidssted:

TInn austbygd

Kontaktpersoner:

Merethe Skui

mob: +47 99465007

Adresse:

Storgt. 16 3660 Rjukan