Tinn kommune PLO-hjemmetjenester

Pleie og omsorg - Hjemmetjenesten

Furubakken omsorgsbolig v/Hjemmetjenesten Tinn Austbygd søker medarbeidere

Vi skal ha nye medarbeidere!

Flere engasjerte kolleger, med iver etter å utgjøre en forskjell for beboere, og deres pårørende i Furubakken omsorgsbolig.

 

Vi ønsker oss først og fremst medarbeidere med engasjement, omsorg og humor med øye for de små tingene. Med evne til å gjøre hverdagen gjeldende og tellende hos brukergruppen eldre "hjemmeboende" med ulikt hjelpebehov, innenfor de rammene som er gitt. Du kan gjerne ha helserelatert erfaring og bakgrunn, men her er vi åpne for ulikheter og andre forslag. 

Vi ønsker medarbeidere til å besette to faste turnus stillinger i ca. 75%, samt to stillinger i ca. 15%. Stillingene vil besette dag- og kveldsvakter, da vi er så heldige å ha faste nattevakter. Stillingene i ca 75% har arbeidshelg hver 3. helg og 15% stillingene er helgestillinger.

Furubakken omsorgsbolig er tilrettelagt for 8 beboere. Her har vi som ansatte mulighet til å utfolde oss stort, i tett samarbeid med resten av Hjemmetjenesten D2, Tinn Austbygd - et faglig sterkt og solid team bestående av flere pleiemedarbeidere, helsefagarbeidere, hjelpepleiere og sykepleiere. Vi jobber aktivt for å utnytte ressursene og kompetansen på best mulig måte innenfor ansvarsområdet til avdelingen. Du vil også være en stor del av det resterende teamet innenfor helse og omsorg i Tinn kommune, samt at vi har mange andre samarbeidspartnere. 

Vi leter i all hovedsak etter deg som vil bidra positivt i hverdagen til våre 8 beboere. Du vil få tilgang til skog i umiddelbar nærhet, ellers flotte utearealer, med mulighet for å plante, dyrke og høste, ok kjøkken, store fellesarealer som samlingspunkt for ulike aktiviteter, som spill, litteratur, TV, håndarbeid mm.. alt i naturskjønne omgivelser. En god arena for å utføre daglige arbeidsoppgaver, der veiledning og tilrettelegging for den enkelte er en stor del av jobben. I dag bruker vi Profil som dokumentasjonsprogram. 

Hos deg som søker vil vi vektlegge personlig egnethet, hvor referanser vil spille en vesentlig rolle.

 

Kan dette være noe eller lurer du på om det kan være noe for deg?

Ta gjerne kontakt, vi er spent på tilbakemelding!

Del på:

Fylke:

  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

16.10.2022

Arbeidssted:

Tinn Austbygd

Kontaktpersoner:

Diana Snersrud

mob: 93601618

Tonje Smedsrud Uglem

mob: 99567910

Adresse:

Sandviken plass 1 3660 Rjukan

Kontorplassering: